CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Een nieuwe riolering aanleggen, of het vervangen van een deel van de riolering, behoort tot één van de werkzaamheden waar Bouwmeester gespecialiseerd in is.
Dat kan gaan om het vervangen van een buitenriolering, maar ook het aanleggen van een compleet nieuwe binnenriolering.

Met onze geavanceerde apparatuur en gespecialiseerde mensen verzekerd u zich van goed werkend riool, aangelegd door vakmensen.

Een van onze kernactiviteiten is het verrichten van grondwerk. Hieronder verstaan wij:

  • uitgraven van funderingen en uitgraven voor bestratingen
  • leggen van rioleringen
  • uitgraven van vijvers
  • leeghalen en kaal maken van uw tuin
  • uitmaaien van sloten
  • rooien van bomen en struiken

 

Een mooi gazon is het hart van uw tuin, een 'natuurlijk tapijt' dat ruimte en vorm geeft aan uw tuin. Maar de tuin is ook een plek om te leven! Een plek om te spelen met de kinderen, te barbecueën of een bed van gras om op te genieten van de voorjaarszon.

Gazon groeit niet het hele jaar door, het groeiseizoen van gras loopt vanaf maart tot november. Een gazon dient gemaaid te worden wanneer het gras tweemaal zo hoog is als wanneer het net gemaaid is. Maaien is belangrijk, maar alleen daarmee bent u er nog niet. De juiste grond-, plek-, voeding-en middelen voor uw gazon voorkomen dat mos, onkruid en kale plekken de overhand krijgen in uw schitterende gazon.

BIJ STRAATWERK IS EEN GOED FUNDAMENT EEN BELANGRIJKE VEREISTE.

Naast het grondwerk kunnen ook straatwerkzaamheden prima aan Bouwmeester Vorden worden uitbesteed. Die combinatie werkt het beste. Wij beschikken daarvoor over kennis, ervaring en moderne, geavanceerde machines. Het zorgt voor optimale oplossingen.

In de praktijk wordt ons bedrijf ingeschakeld voor de aanleg van terrassen, paden, sierstraatwerk, opritten, oprijlanen en wegen. Daarbij wordt veelal gebruikgemaakt van verschillende materialen als betonklinkers, gebakken bestrating en natuurstenen tegels. Daarnaast behoort ook een halfverharding met grind, brelux of stofpuin tot de mogelijkheden.

In alle gevallen is het zaak deze materialen (die we ook zelf leveren) op de juiste manier te verwerken. Dat kan met een gerust gevoel aan ons worden toevertrouwd. Het opvangen van verschillende hoogten is eveneens een specialiteit van Bouwmeester.

Beregening

Beregeningsinstallaties voor een zorgeloos groen gazon

Een fris groene tuin, zonder zorgen ... het kan !
U hebt een mooie tuin en wil deze met de beste zorgen onderhouden. Maar (vooral in de zomer) is het een hele klus om met tuinslang en sproeiers alle planten, bomen en perken snel, gemakkelijk en regelmatig water te geven. 

De mooiste tijd om een beregeningsinstallatie aan te leggen is tijdens de aanleg van een nieuwe tuin. De graafwerkzaamheden brengen geen schade toe omdat de tuin nog ingezaaid moet worden. Tevens kan er veel sneller gegraven worden doordat er geen obstakels aanwezig zijn. Ook in een bestaande tuin hoeft de aanleg geen probleem te zijn. Door gebruik van flexibele leidingen kunnen we gemakkelijk om elke boom of plant heen.

Over het algemeen is het voor- en najaar de mooiste tijd omdat de planten dan in rust zijn. Ook gedurende de zomer hoeft aanleg geen probleem te zijn, mits de beplanting van voldoende water wordt voorzien. De graafwerkzaamheden worden uitgevoerd met een minikraan, sleuvenfrees of zeer smalle spades, om geen schade toe te brengen aan de bestaande tuin. Tijdens het leggen van de leidingen kunnen gelijk elektriciteitsgrondkabels gelegd worden voor verlichting en/of wandcontactdozen.

Het uitvoeren van sloopwerk is een specialistisch vak. Een goede organisatie, planning en verwerking zijn noodzakelijk om binnen dit kader sloopwerken uit te voeren. Het is tegenwoordig meer dan alleen het plat gooien van een gebouw. Alles wordt uitgevoerd met specialistisch materieel en geschoolde medewerkers. Bij de uitvoering houden we rekening met mens en milieu. We treffen maatregelen om alles veilig en milieu-kundig te slopen.

Bouwmeester is een bedrijf dat zijn expertise in alle vormen van sloop heeft, maar onderscheid zich van andere bedrijven voornamelijk in de renovatiesloop. Onze medewerkers zijn vooral mensen met jarenlange ervaring.

Na afloop van de sloop kunnen wij voor u het grondwerk verrichten, Bouwmeester heeft een aantal hydraulische graafmachines die hierbij gebruikt kunnen worden. Ook als de grond vervuild is kunnen we u van dienst zijn.

TOP